TRAIESTE-TI VISUL!
+4 0756 035 396
TRAIESTE-TI VISUL

Despre

Despre

DESPRE MANDACHI IMOBILIARE

Proiectul imobiliar MANDACHI TWINS este dezvoltat de compania MANDACHI IMOBILIARE,  investitor, dezvoltator și operator imobiliar din România, cu sediul în Suceava, care aparține holdingului MANDACHI BROTHERS, cu capital 100% românesc.

Descarca brosura

PORTOFOLIUL NOSTRU

MANDACHI IMOBILIARE are un portofoliu complex și variat, reușind să-și câștige o reputație extrem de solidă pe piața autohtonă, ca și constructor de hoteluri de lux, saloane de evenimente ultra-exclusiviste, case și apartamente premium, sau spații comerciale.

VALORILE NOASTRE – CALITATE. RESPONSABILITATE. RESPECT.

Valorile MANDACHI IMOBILIARE sunt puternic ancorate în jurul a 3 principii: calitate, responsabilitate și respect față de propriul brand și față de propriii clienți.
MANDACHI TWINS urmează să fie edificat sub egida acelorași valori, de la care nu vom abdica niciodată și care vor consolida cu siguranță și mai mult brandul nostru imobiliar. Astfel, urmând aceleași principii, proiectul MANDACHI TWINS are la bază intenția construirii unui complex rezidențial de apartamente unic în Suceava, fără compromisuri, la cele mai înalte standarde, cu simț de răspundere, urmărind întâi de toate confortul, liniștea și siguranța viitorilor locatari, care ne-au validat cu încrederea lor.

CONCEPT

Conceptul este unul impresionant, de talie internațională, ultra-modern, avangardist,cu influențe arhitecturale minimaliste, inspirate din peisajul urban al marilor metropole ale lumii, precum Dubai, fiind gândit în spiritul anului 2021, și are scopul de a oferi locatarilor experiențe multiple în materie de confort și lux, în cadrul unei comunități active, cu spirit tânăr.

PROIECT

MANDACHI TWINS este compus din 2 blocuri ”gemene”, identice, de 4 etaje + etaj retras de tip penthouse, mansardat, și are un număr total de 100 de apartamente  și penthouse-uri cu dimensiuni cuprinse între 50 mp și 120 mp, la prețuri foarte atractive.

LOCALIZARE

Complexul rezidențial MANDACHI TWINS este cu siguranță unul dintre cele mai moderne și mai impresionante proiecte imobiliare din Suceava în domeniul apartamentelor de lux.
Amplasat ideal, în cea mai exclusivistă zonă rezidențială din Suceava, denumită generic zona ”Metro” , proiectul rezidențial de apartamente MANDACHI TWINS oferă prin amplasament, combinația perfectă între relaxare, lux, confort și siguranță.
MANDACHI TWINS este poziționat strategic și confortabil pentru viitorii locatari, permițând accesul facil către cele mai importante repere zonale, atât cu mașina, cât și pietonal.
Cu un acces lejer către ieșirea spre București sau către ieșirea spre vestul țării prin centura ocolitoare a Sucevei, MANDACHI TWINS se califică în mod evident ca fiind cel mai bine poziționat ansamblu rezidențial de apartamente din Suceava.

SITUAT ÎN CEL MAI ÎNALT PUNCT AL ORAȘULUI SUCEAVA

MANDACHI TWINS este complexul rezidențial situat la cel mai înalt punct din municipiul Suceava, putând fi considerat pe bună dreptate ”Everestul” blocurilor din oraș, niciunul dintre blocurile din localitate nemaifiind situat la o altitudine similară.

PANORAMIC VIEW – BLOC DE APARTAMENTE PANORAMICE ÎN SUCEAVA

Panorama pe care o are orice apartament din complexul MANDACHI TWINS este una greu de egalat, din apartamentele de lux din complexul nostru putând fi admirată o priveliște de senzație a întregului oraș și a împrejurimilor. Turlele bisericilor și mănăstirilor cu specific bucovinean din oraș, Cetatea de Scaun, zona centrală a orașului, toate pot fi admirate din apartamentele complexului MANDACHI TWINS, acesta fiind unul dintre puținele proiecte rezidențiale de apartamente din Suceava care beneficiază de o astel de vedere, fiind pe drept cuvânt, un bloc cu ”panoramic-view”.

RESPECT PENTRU COPII, MEDIU ȘI SPAȚII VERZI

Din respect pentru viitorii noștri locatari, pentru sănătatea lor și a copiilor lor, dezvoltăm în cadrul complexului o zonă verde ”healthy-green”, cu gazon, verdeață și plante ornamentale, în care se vor putea desfășura activități recreative esențiale pentru tonusul locatarilor.
Locul de joacă pentru copii ingenios conceput, zona de fitness open-space, amfiteatrul în aer liber pentru activități recreativo-educative precum piese de teatru pentru copii, mini-concerte și mini-cinema outdoor, sunt cu siguranță atracții importante ale proiectului MANDACHI TWINS și îl plasează ca fiind lider în topul blocurilor de apartamente din Suceava.

LIFE STYLE – RESTAURANT – SPA CENTER – MARKET

Proiectul MANDACHI TWINS este unul integrat, în care viitorii locatari vor avea un pachet de servicii cu specific ”pay for all-inclusive”, la scară. Suntem unicul complex rezidențial cu apartamente din Suceava care oferă posibilitatea viitorilor locatari să aibă acces facil, chiar la parterul blocului la un pachet de opțiuni care să le faciliteze un trai confortabil din toate punctele de vedere.
Ce vei putea găsi în cadrul MANDACHI TWINS: Centru bio-spa, Market, Restaurant, Farmacie, Beauty-Center.

PARCARE PRIVATĂ, SUPRAVEGHEATĂ VIDEO 24/24

MANDACHI TWINS oferă tuturor locatarilor cel puțin un loc de parcare, atât în parcarea supraterană, cât și în cea subterană. Ambele sunt supravegheate video, ca de altfel întreg complexul rezidențial MANDACHI TWINS, întrucât punem un deosebit accent pe siguranța locatarilor și pe liniștea acestora.

INTERIOARELE

Interiorul este proiectat și compartimentat inteligent, pentru un maximum de eficiență, cu plafoane înalte, fără stâlpi sau grinzi vizibile, ce îți permit o amenajare interioară funcțională și estetică,  și cu suprafețe vitrate mari, ce garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei. Fiecare locuință dispune de suprafețe generoase cu un design curat, compartimentarea genial concepută de arhitecți dându-ți mereu senzația că totul este aerisit.

TOATE APARTAMENTELE CU BĂI VENTILATE NATURAL

MANDACHI TWINS este singurul complex rezidențial din Suceava în care toate apartamentele au băi ventilate natural, cu geam, inovația și geniul echipei de arhitecți și designeri care au lucrat la proiectarea MANDACHI TWINS au dus la un real succes din punctul acesta de vedere, fiind unicul complex rezidențial din Suceava care are toate apartamentele cu băi ventilate natural, prin ferestre.

MATERIALE PREMIUM

Toate apartamentele din cadrul MANDACHI TWINS vor fi construite responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp, motiv pentru care întreaga construcție se va face doar cu materiale ultra premium, începând de la cărămida, continuând cu vata  bazaltică, terminând cu finisajele exclusiviste care includ decorațiuni din lemn, piatră, tapet sau sticlă.
Cu ce zidim? Cărămida – Porotherm – ziduri exterioare și interioare.
Cu ce izolăm? Termoizolație – Vată bazaltică Caparol.
Ce tâmplărie folosim ? Veka.
Pentru a asigura o calitate excepțională, în materie de ceramice, parchet, obiecte sanitare sau uși,  am ales cu grijă furnizorii, cu toții fiind consacrati de pe piața din Italia, Spania si Austria.

PRETURI SI MODALITĂȚI PLATĂ

Prețul apartamentelor la MANDACHI TWINS este 1187,5 Euro + TVA / mp, preț la care se aplică un discount de 4% în funcție de modalitatea de plată aleasă și de cuantumul avansului achitat.
Pentru achiziția unui apartament, se propune următoarea schemă de plată:
–  Avans 35% – la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare;
– Tranșă intermediară  35% – când blocul este la roșu;
– Tranșă finală 30% – înainte de predare.

PREDARE LA CHEIE

Predarea unui apartament la cheie înseamnă predarea unui imobil la gata, din toate punctele de vedere.
Cu excepția corpurilor de iluminat, a mobilierului, a electrocasnicelor și a locului de parcare, totul este inclus în preț: ușă de intrare, uși interioare, placare cu ceramice sau parchet după caz, utilare băi (vas wc, cadă sau duș, lavoare, baterii, oglinzi), centrală termică pe gaz, prize și întrerupătoare. Finisajele sunt de-asemeni incluse în preț (tencuială, glet, rigips, var). Sistemul de încălzire propus este prin pardoseală sau prin calorifere, la alegere. De-asemeni, apartamentul va fi cablat integral în regim de home-smart, pentru camere video, interfon, smart-control al temperaturii, internet wireless.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this